Masala füstölő
Masala füstölő
Füstölőt gyújtani önmagában is egyfajta szertartás, legyen szó bármilyen általad kedvelt illatról. Mégis vannak az úgynevezett favoritok, amik túl a kellemes illatélményen egyfajta spirituális többlettel rendelkeznek. Ez leginkább származási helyükre vezethető vissza, ahol a kultúrális hagyomány ragaszkodott bizonyos illatokhoz és összetevőkhöz mert hatásukat gyógyító jellegűnek vagy éppen isteni erővel átitatottnak gondolták. Mindezek természetesen gyakorlati alapon kialakult jótékony hiedelmek voltak, éppen ezért a füstölőkedvelők és használók manapság is szívesen választják őket egy kis plusz segítség reményében. Ebben a termékcsoportban négy jellegzetes, nagy hatóerővel bíró füstölőváltozatokat találsz, mint a SZANTÁLFA, a TÖMJÉN, a PALO SANTO, és a FEHÉR ZSÁLYA.
Ami megegyezik ezen füstölők esetében, hogy kizárólag növényi alapanyagokból, (gyantákból, szárított, majd porított növényi részekből) készítenek egy úgynevezett massala-t (ez a keverékek összefoglaló neve), amit kézzel sodornak egy bambuszpálcára.